Notícies

  Dijous, 3 d'octubre de 2013

Pinten de nou la senyalització viària de les Borges per evitar accidents

Diversos 'Stop' o passos de vianants, sobretot als voltants de les zones escolars

L'Ajuntament de les Borges està duent a terme una campanya de millora de la senyalització del trànsit a la població amb especial atenció a l'entorn de les zones escolars. L'objectiu principal d'aquesta mesura és "potenciar la seguretat viària dels vianants, especialment dels infants, davant del trànsit de vehicles", apunta la regidora de Governació, Núria Palau. Al llarg de tres setmanes els operaris municipals han pintat de nou una quarantena de passos de vianants a més d'instal·lar dues senyals verticals en un costat del carrer Comerç que indiquen que està prohibit aparcar, per facilitar l'entrada i la sortida dels autobusos a l'estació.   

En concret, s'han repintat els passos de vianants propers a les escoles de la població, la Joan XXIII i el Col·legi Mare de Déu de Montserrat. També s'han fet més visibles una vintena de passos al barri de les Cases Barates i en altres zones sensibles de les Borges, com l'avinguda Onze de Setembre, els pisos de la Creueta i la Plaça Europa. Aquest matí dos membres de la brigada acabaven d'enllestir els passos pintats al Raval de Lleida, a l'alçada de l'enllaç a la carretera de Castelldans.

La introducció d'aquestes millores s'ha dut a terme després de determinar quins són els punts negres de la població i els que estan considerats de més risc per patir atropellaments. Aquestes actuacions de manteniment es complementen amb la pintura de varis senyals d'STOP marcats sobre la calçada en diferents cantonades i interseccions del casc urbà de la població amb l'objectiu de garantir una major tranquil·litat i minimitzar el risc d'accidents.

Els operaris de l'Ajuntament pintant un pas de peatons (foto: Aj. de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa