Notícies

  Dijous, 3 d'octubre de 2013

Avui s'inaugura l'Aula d'Extensió Universitària les Garrigues, amb més inscripcions de les previstes

Comptarà amb diverses sessions que s'allargaran fins al proper mes de juny de 2014

El dijous, 3 d'octubre, a les 16 hores, al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques, tindrà lloc la inauguració del curs 2013/14 de l'Aula d'Extensió Universitària les Garrigues. L'acte estarà presidit per autoritats acadèmiques i institucionals: l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir; el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro; el president de l'Aula d'Extensió Universitària les Garrigues, Ramon Miró, i el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández.

En aquesta primera edició de l'aula s'han superat de llarg les places previstes (141 són les persones inscrites) i hi ha llista d'espera. Segons ha explicat Ramon Miró a Ràdio les Borges, "si no se'n desdiu algú que ja estigui apuntat no serà possible donar cabuda a més persones, ja que les conferències es faran a la Casa de la Cultura de les Borges i l'aforament és aquest. Volem que els inscrits puguin estar còmodes". A més de l'acte inaugural, aquest dijous hi haurà la conferència "El corralito, les preferents i el carnestoltes financer", a càrrec de Ramon Morell, economista i professor a la Universitat de Lleida.

L'Aula d'Extensió Universitària les Garrigues és una associació que té com a objectiu promoure i difondre la cultura i el coneixement en general a nivell universitari, a través de conferències-classes i sortides culturals a l'abast de totes les persones que vulguin ampliar els seus coneixements i participar en activitats socials i formatives. Podeu consultar aquí la programació completa de les sessions previstes.

La programació està avalada per la Universitat de Lleida, el Consell Comarcal de les Garrigues i el Centre d'Estudis de les Garrigues. Les sessions es duran a terme, de manera habitual, el primer dijous del mes, a les 16 hores, a la Casa de la Cultura de les Borges Blanques.

Una part de la junta de l'Aula d'Extensió Universitària les Garrigues (foto: CEG)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa