Publicitat

Llibertat Presos Polítics

Notícies

  Dimarts, 14 de novembre de 2017

Diumenge, arriba la Mostra de l’Oli Verd de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges

Durant la jornada, que començarà a les 9 del matí, es farà una caminada, visites guiades al molí, tast d'oli verd, concurs d'allioli i esmorzar popular, entre altres

El proper diumenge, 19 de novembre, tindrà lloc a les Borges Blanques la 5a Mostra de l'Oli Verd de la Cooperativa Sant Isidre d'aquesta mateixa població.

Les activitats començaran, a les 9 hores, amb la 5a Caminada popular 'Entre Oliveres'. El recorregut és de 6 kilòmetres i té una dificultat fàcil. Els participants, que han de portar calçat còmode, rebran avituallament durant la caminada. La sortida serà a les instal·lacions de la Cooperativa Sant Isidre, a l'Avinguda Jaume Segarra.

Els actes següents que s'han previst són:

  • 9.15 hores i durant tot el matí: visites guiades en grups al molí de la Cooperativa, on es mostrarà tot el procés en l'elaboració del nostre oli. També es faran activitats infantils.
  • 10h: iniciació d'un tast d'oli verd i les seves propietats amb l'oli 'Terrall de Sant Isidre'.
  • 10.30h: concurs d'allioli, cal inscriure's en comprar el tiquet.
  • De les 10.30 a les 12.15h: esmorzar popular per a tots els assistents. En acabar, se sortejaran lots d'oli entre els assistents.

Les persones que ho desitgin podran adquirir oli verd i d'altres productes de proximitat.

Les inscripcions de la visita i l'esmorzar es poden fer a les oficines de secció de crèdit al telèfon 973 14 07 87 o al correu credit@terrall.es. S'admeten inscripcions presencialment el mateix dia fins a les 9.30 h. El preu per persona és de 3 euros, i inclou un descompte, només vàlid per aquest dia, pel mateix import en la compra d'una garrafa d'oli de 5 litres.

Una de les edicions passades de la Mostra de l'Oli Verd.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa