Notícies

  Dimarts, 14 de novembre de 2017

Diumenge, arriba la Mostra de l’Oli Verd de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges

Durant la jornada, que començarà a les 9 del matí, es farà una caminada, visites guiades al molí, tast d'oli verd, concurs d'allioli i esmorzar popular, entre altres

El proper diumenge, 19 de novembre, tindrà lloc a les Borges Blanques la 5a Mostra de l'Oli Verd de la Cooperativa Sant Isidre d'aquesta mateixa població.

Les activitats començaran, a les 9 hores, amb la 5a Caminada popular 'Entre Oliveres'. El recorregut és de 6 kilòmetres i té una dificultat fàcil. Els participants, que han de portar calçat còmode, rebran avituallament durant la caminada. La sortida serà a les instal·lacions de la Cooperativa Sant Isidre, a l'Avinguda Jaume Segarra.

Els actes següents que s'han previst són:

  • 9.15 hores i durant tot el matí: visites guiades en grups al molí de la Cooperativa, on es mostrarà tot el procés en l'elaboració del nostre oli. També es faran activitats infantils.
  • 10h: iniciació d'un tast d'oli verd i les seves propietats amb l'oli 'Terrall de Sant Isidre'.
  • 10.30h: concurs d'allioli, cal inscriure's en comprar el tiquet.
  • De les 10.30 a les 12.15h: esmorzar popular per a tots els assistents. En acabar, se sortejaran lots d'oli entre els assistents.

Les persones que ho desitgin podran adquirir oli verd i d'altres productes de proximitat.

Les inscripcions de la visita i l'esmorzar es poden fer a les oficines de secció de crèdit al telèfon 973 14 07 87 o al correu credit@terrall.es. S'admeten inscripcions presencialment el mateix dia fins a les 9.30 h. El preu per persona és de 3 euros, i inclou un descompte, només vàlid per aquest dia, pel mateix import en la compra d'una garrafa d'oli de 5 litres.

Una de les edicions passades de la Mostra de l'Oli Verd.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa