Notícies

  Dimarts, 14 de novembre de 2017

Les Borges donarà a conèixer en una festa aquest diumenge els nous hereus i pubilles

Els escollits substituiran Ismael Arredondo, Sònia Mir, Pol Vives i Aroa Espasa, que ho han estat els darrers dos anys

Les Borges Blanques celebrarà el matí del proper diumenge, 19 de novembre, la proclamació del pubillatge 2017-18, al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques. Els actes de la jornada començaran a les 11.30 hores amb una cercavila amb gegants i diables de la comissió de la Trobada de Gegants, que anirà des de l'ajuntament fins al Pavelló de l'Oli.

Una vegada arribats allí, a les 12 hores, començarà el vermut amb el grup Afro Caribbean Collective i inflables per als infants, per donar pas, a les 13 hores, a l'acte formal de Proclamació del Pubillatge 2017-18, al mateix Pavelló de l'Oli.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut "animar a grans i petits a prendre part en aquesta gran celebració, que estarà plena d'elements de cultura popular que ens permeten projectar el nom i els atractius de les Borges arreu de Catalunya i més enllà, com han fet molt bé el Pol, l'Aroa, l'Ismael i la Sònia durant aquests dos darrers anys".

L'anterior elecció dels hereus i les pubilles de les Borges

El 19 de setembre del 2015 es va celebrar a les Borges Blanques la festa d'elecció dels heureus i pubilles dels dos darrers anys. Els escollits van ser Ismael Arredondo (hereu), Sònia Mir (pubilla), Pol Vives (hereuet) i Aroa Espasa (pubilleta).

La iniciativa es va recuperar a les Borges l'any 2013 després de cinc anys sense fer-se. Aquell any els escollits van ser Eduard Gomes i Gisela Falcó (hereu i pubilla) i Jordi Vallés i Marina Pérez (hereuet i pubilleta), que van ocupar el lloc fins l'any 2015.

Els hereus i pubilles actuals (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa