Notícies

  Dimarts, 14 de novembre de 2017

La caixa de solidaritat de l'ANC ja ha pagat la fiança de Barrufet i dels altres tres membres de la mesa del Parlament

Com ja va fer amb la presidenta de la cambra el passat divendres, ara la caixa impulsada per l'entitat ha pagat 100.000 euros per Corominas, Simó, Guinó i Barrufet

El passat dijous, 9 de novembre, el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena va decretar presó condicional eludible amb una fiança de 25.000 euros a la diputada i secretària quarta de la mesa del Parlament, l'arbequina Ramona Barrufet, igual que a Lluís Corominas, Lluís Guinó i Anna Simó, també membres de la mesa. En canvi, Joan Josep Nuet va quedar en llibertat sense fiança.

El període per abonar aquesta quantitat era d'una setmana. Tots quatre, a més, tenen l'obligació de presentar-se setmanalment davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya o del jutjat corresponent, i se'ls ha retirat el passaport.

Segons informa Vilaweb, la caixa de solidaritat de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja ha abonat els 100.000 euros corresponents de les fiances dels membres quatre membres de la mesa del Parlament (25.000 euros per a cadascun).

El passat divendres, 10 de novembre, la caixa de solidaritat posada en marxa per l'entitat sobiranista ja es va fer càrrec d'abonar la fiança de 150.000 euros que es va imposar a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que va passar la nit de dijous a divendres la presó d'Alcalá-Meco, on hi ha privades de llibertat les conselleres del Govern Dolors Bassa i Meritxell Borràs. Els membres de la mesa del Parlament estan acusats de delictes de sedició, rebel·lió i malversació.

L'arbequina Ramona Barrufet, a la dreta (foto: Parlament.cat).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa