Notícies

  Dijous, 7 de desembre de 2017

Aquest dissabte, nova sessió de cinema familiar en català a les Borges

D'altra banda, de 16 a 18 hores, l'Escola de Campaners de les Borges ha organitzat una jornada de portes obertes per pujar al campanar

Aquest dissabte, 9 de desembre, l'Ajuntament de les Borges Blanques ha programat una nova sessió de cinema familiar en català al Pavelló de l'Oli, a les 18 hores. En aquesta ocasió, els més petits i les seves famílies podran gaudir de la projecció de la pel·lícula 'Operació Cacauet 2. Missió: Salvar el parc', amb una durada d'una hora i 35 minuts i entrades al preu de 4 euros.

En aquesta nova entrega d'animació, el malvat alcalde d'Oakton ha decidit demolir Liberty Park amb la finalitat de construir un perillós parc d'atraccions. El Surly i els seus amics, un grup d'animalons molt pintorescos que per separat veuen que són molt poca cosa, decideixen fer pinya plegats per defensar casa seva amb dents i ungles, derrotar l'alcalde i salvar el parc.

D'altra banda, el mateix dissabte a la tarda, l'Escola de Campaners de les Borges ha organitzat una jornada de portes obertes per pujar al campanar, entre les 16 i les 18 hores, amb una bústia per col·laborar econòmicament recollint donatius en favor de la Marató de TV3 que enguany està dedicada a la investigació de les malalties infeccioses.

Les visites al campanar es faran de 16 a 18 hores.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa