Notícies

  Dimarts, 13 de febrer de 2018

L'Ajuntament de les Borges convoca una plaça de monitor de lleure per al Centre Obert Casal Marino

Els aspirants poden presentar les candidatures fins al 20 de febrer

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha convocat un concurs per cobrir una plaça de monitor o monitora de lleure per al Centre Obert Casal Marino.

Així, segons consta en les bases de la convocatòria, la persona que guanyi el concurs se li atorgarà un contracte de treball temporal, per obra o servei determinat, pel que queda de curs escolar 2017-2018.

La plaça està adscrita a la regidoria de Benestar Social, Família i Salut, i les tasques encomanades consisteixen a responsabilitzar-se de l'acollida i el berenar, on es treballen els hàbits d'higiene, l'alimentació i es promou el joc individual i grupal, dins un àmbit d'educació informal. També haurà de dur a terme reforç escolar, on es treballen les dificultats d'aprenentatge de cada usuari del centre. Finalment, també s'haurà d'encarregar d'altres activitats com tallers i habilitats manuals, dinàmiques grupals i de participació, jocs d'interior i exterior, celebracions i sortides.

Les persones aspirants hauran de presentar la instància en el registre general de l'Ajuntament de les Borges Blanques, situat al Carrer del Carme número 21 de la capital garriguenca, fins al pròxim 20 de febrer, on faran constar que disposen del títol de monitor o monitora d'activitats de Lleure Infantil i Juvenil, i poden acreditar un coneixement adequat de català i castellà, tant en l'expressió oral com en l'escrita. També han de documentar que  tenen complerts els 18 anys, que estan en possessió de la titulació de Graduat en ESO o equivalent, que no pateixen cap malaltia física o psíquica que impedeixi complir les funcions corresponents, ni estan inhabilitats per a l'exercici de les funcions públiques, i disposen del certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals d'antecedents penals.

Tots els interessats poden consultar la resta de condicions de les bases de la convocatòria a l'apartat d'ofertes de treball, dins la secció de l'Ajuntament o clicant a l'enllaç.

Festa de final de curs del Centre Obert Casal Marino de les Borges Blanques (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa