Notícies

  Dimarts, 13 de febrer de 2018

La cafeteria Slàvia i el grup EnZel no aconsegueixen accedir a la 3a ronda de votacions populars dels Premis Enderrock

L'Slàvia era candidata a la categoria 'millor sala de concerts', mentre que el conjunt lleidatà competia en les categories 'millor grup revelació' i 'millor videoclip'

Com informàvem fa uns dies a Ràdio les Borges, la cafeteria Slàvia i el conjunt musical EnZel havien arribat fins a la segona ronda de votacions populars dels Premis Enderrock 2018. En aquesta tanda, que finalitzava avui dimarts, tant el local borgenc com el grup (que compta amb dos integrants de la capital de les Garrigues) han quedat fora del concurs.

Per la seva part, la cafeteria Slàvia optava a seguir endavant a la categoria de millor sala de concerts, candidatura a la qual ja va arribar a la final l'any passat. Finalment, aquest any, les opcions que es poden votar perquè guanyin aquest premi són: Apolo (Barcelona), La Mirona (Salt), Submarino (Reus). Resulta que les finalistes són les mateixes que en l'edició anterior només amb la novetat de Submarino, que substitueix la cafeteria de les Borges Blanques.

L'Slàvia, però, ha vist reconeguda la seva tasca amb l'obtenció de guardons com el premi ARC a la millor programació d'espai musical l'any 2013, o el premi Jaume d'Urgell, el 2016.

Per la seva part, EnZel eren candidats en dues categories: a millor videoclip per la cançó 'La de la xocolata' i a millor grup revelació, però tampoc han tingut els vots suficients per passar a la darrera ronda de votacions populars. El conjunt acaba d'enregistrar el tercer videoclip del seu primer disc 'Capità Ibuprofèn', que correspon a la cançó 'La del milió de petons'. Un vídeoclip que, per cada descàrrega que rebi, ajudarà els nens i adolescents amb càncer i les seves famílies, ja que la recaptació es destinarà a l'AFANOC.

Els EnZel en la presentació del seu primer treball a l'Slàvia (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa