Notícies

  Dimecres, 16 d'octubre de 2013

El grup d'esplai Apassomi comença el curs aquest dissabte

Les inscripcions es podran fer el dia abans de les 20.00 a les 22.00 hores

Ja s'atansa l'inici del nou curs escolar del Grup d'Esplai Apassomi de les Borges Blanques.

De fet, aquest mateix dissabte 19 d'octubre comencen les activitats tant dels diferents grups d'esplai com del grup de joves.

Concretament, els grups s'organitzen per edats. Els matins d'esplai, que tindran lloc tres dissabtes al mes, es duran a terme de les 11.30 a les 13.30 hores i estan adreçats a infants des de P3 i fins a 2n de primària.

Pel que fa a les tardes d'esplai, també es realitzaran durant tres dissabtes al mes de les 16.00 a les 18.00 hores i hi podran anar nens i nenes de 3r a 6è de primària.

Finalment, el curs del Grup de Joves (de 1r a 4t d'ESO) també començarà aquest dissabte a les 19.00 hores, tot i que habitualment, al llarg de l'any, les activitats no seran al local de l'associació, sinó que consistiran en diverses sortides arreu del territori català.

Inscripcions

El divendres 18 d'octubre, de les 20.00 a les 22.00 hores, serà el primer dia per a realitzar les inscripcions en qualsevol d'aquests grups. A banda, el dissabte dia 19, abans de l'inici de cada activitat, també es podran formalitzar algunes inscripcions.

Tant les activitats com les inscripcions tindran lloc al carrer Ave Maria número 14 de les Borges Blanques.

Podeu consultar els programes amb més informació que trobareu adjuntats a sota d'aquesta notícia.

(foto: Grup d'Esplai Apassomi)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa