Notícies

  Dilluns, 19 de febrer de 2018

Obertes les inscripcions a la marxa Borges-Riu Set, que es farà el 25 de març

També es pot inscriure ja a les caminades populars que el Centre Excursionista Borges Garrigues ha organitzat pel mateix dia, de 26 i 15 quilòmetres

Ja estan obertes les inscripcions de la segona edició de la Marxa de Resistència Borges-Riu Set que enguany, com a novetat, serà puntuable per al Circuit Català de Caminades de Resistència. Aquesta és una marxa organitzada pel Centre Excursionista Borges-Garrigues pel diumenge, 25 de març, que des de l'any passat substitueix la que s'havia estat celebrant els últims vuit anys a l'agost, la travessa Borges-Montblanc. Les inscripcions es poden tramitar ja aquí.

La marxa Borges-Riu Set és una prova per a esportistes mínimament entrenats, en què s'ha de completar el recorregut de 55 quilòmetres en un temps d'entre 5 i 12 hores, amb 1.900 metres de desnivell acumulat, aproximadament. El recorregut transcorre en un 90% per pistes, camins i corriols d'alguns dels punts més emblemàtics del nord i el centre de les Garrigues i que concretament passa per cinc termes municipals (les Borges Blanques, Juneda, Castelldans, Cervià i l'Albi).

La travessa Borges-Montblanc era l'activitat de més renom i envergadura del Centre, però les dificultats logístiques, l'itinerari i la data han portat l'entitat a repensar el format, que passa a tenir un itinerari circular, amb sortida i arribada a les Borges, facilitant així tant la logística de l'organització com la dels mateixos participants i amb un itinerari íntegrament garriguenc. Ho explica un dels membres de l'organització, Miquel Andreu, que també recorda que just el dia de la caminada s'haurà canviat l'hora, tal com ja va succeir l'any passat:


| Descarrega'l com a: | MP3

Tres recorreguts diferents

Durant la jornada es pot optar per un dels tres circuits diferents: un de llarg (55 km), un de mitjà (26 km) i un de curt (15 km), per poder atreure també participants més novells i fer de la caminada una cita de caire més popular. El circuit mitjà rep el nom de Marxa Popular dels Bessons i el curt s'anomena Marxa Popular de l'Aranyó. Ambdues tenen obertes també les inscripcions, però aquest any, l'hora de sortida serà a les 8.30 hores i no a les 7 hores (que és quan es donarà el tret de sortida a la Borges-Riu Set). A més, els preus per apuntar-se a les marxes populars, són més econòmics que en l'anterior edició.

Altres novetats d'enguany, segons informen des del Centre Excursionista, és que es reforçaran tots els avituallaments i que els participants a les caminades disposaran de servei de dutxes al pavelló Francesc Macià.

La marxa transcorrerà per diversos termes de la comarca (foto: CEBG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa