Notícies

  Dimecres, 16 d'octubre de 2013

Tots els ajuntaments i el Consell Comarcal de les Garrigues, membres de l’AMI

L’adhesió del Cogul converteix les Garrigues en la primera comarca de les Terres de Ponent amb el 100% de municipis independentistes

Les Garrigues s'ha convertit en la primera comarca de les Terres de Ponent amb totes les seves institucions locals adherides a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Amb la darrera incorporació del Cogul, els 24 ajuntaments de les Garrigues i el seu consell comarcal s'han declarat independentistes amb un acord de ple aprovat amb majoria absoluta.

Es tracta de la cinquena comarca amb el 100% d'administracions locals membres de l'AMI, juntament amb Osona (amb 51 membres), el Gironès (amb 27), el Ripollès (amb 19) i el Pla de l'Estany (amb 11).

Ben a prop d'aconseguir altres plens al 100% es troben la Noguera (només falta l'adhesió de Menàrguens) i el Pla d'Urgell (amb les absències de Barbens, Bell-lloc d'Urgell i Torregrossa).

Els ajuntaments de les Terres de Ponent han estat al capdavant de l'AMI des de la seva fundació a Vic al desembre de 2011.

N'és bona prova el comportament de les seves comarques al rànquing d'adhesions: Garrigues (100%), Noguera (97%), Segarra (81%), Pla d'Urgell (81%), Urgell (65%) i Segrià (53%). Tots els consells comarcals de la regió, amb l'excepció del Segrià, i la Diputació de Lleida també formen part de l'AMI.

Amb la darrera incorporació del Cogul, els 24 ajuntaments de les Garrigues i el seu consell comarcal s'han declarat independentistes (foto: bar del Cogul)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa