Notícies

  Divendres, 23 de febrer de 2018

Postureig de Lleida crea una xapa solidària per ajudar les entitats que treballen amb persones amb problemes de salut mental

Es poden adquirir al centre Compàs, el recurs de salut mental de Talma de Juneda

El Sr. Postu, també conegut com a Postureig Lleida, és el creador de les 'PostuXapes', unes xapes solidàries, dissenyades per ell mateix, que serveixen per promocionar i recaptar diners per ajudar a diverses causes i moviments benèfics com a les dones intervingudes de mama, a persones sense llar, a les protectores d'animals, en benefici de la infància, etc.

Fa uns dies, el Sr. Postu va dissenyar la 19a xapa solidària, Iloveanteniment, que està destinada a recaptar diners per a entitats que treballen amb persones amb problemes de salut mental. Els diners recollits aniran destinats a la Coordinadora de Salut Mental de les Terres de Lleida, però cada centre de la província, com el centre Compàs de Talma de Juneda, també disposa de les xapes per vendre i es quedaran amb la recaptació. Així ens ho explica el seu creador, el Sr. Postu.

El fitxer d'àudio no està disponible temporalment.

La xapa es pot aconseguir a les botigues de Talma, al Centre de Jardineria i al recurs de salut mental del centre Compàs, les adreces són:

  • C/ la Font, 17 (Juneda)
  • C/ Ensenyança, 22 (les Borges Blanques)
  • Ctra. Torregrossa km 10.5 (Juneda)
  • C/Àngel Guimerà, 15 (Juneda)

Tal com us vam informar, a Ràdio les Borges vam participar en les sessions de sensibilització per a periodistes sobre salut mental en unes jornades organitzades pel centre Compàs, amb la col·laboració d'Obertament. Durant diverses trobades, diversos periodistes de la comarca vam treballar per reduir l'estigma vers les persones amb problemàtica de salut mental.

PostuXapes

Segons explica el Sr. Postu, més de cent establiments i associacions de tota la província lleidatana han col·laborat en aquestes causes venent xapes, o realitzant concursos, subhastes o altres accions. Ells, i també moltíssims #PostuFans anònims, que hi han col·laborat de manera desinteressada, han aconseguit recaptar més de 90.000 euros per a les diferents associacions. A més a més, el Sr. Postu comparteix i participa en iniciatives d'altres organismes i en accions benèfiques independents de les seves, com les del banc de sang o la recollida de joguets per a nens, i també iniciatives de joves amb talent de Lleida que necessiten una mica de promoció o se la mereixen. Només demana que aquestes iniciatives tinguin alguna relació amb Lleida, siguin solidàries, interessants, divertides o posturils.

Aprofitem també per enllaçar-vos l'entrevista que li vam fer als estudis de Ràdio les Borges al Sr. Postu amb motiu de la Festa Major de les Borges, que en va ser el pregoner.

Postureig Lleida amb la Coordinadora de Salut Mental de les Terres de Lleida.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa