Notícies

  Dimarts, 13 de març de 2018

El Centre d'Estudis de les Garrigues organitza aquest dissabte la 3a edició de la Festa de l'equinocci de primavera, a l'Albi

L'acte és obert a tothom i s'hi farà una lectura de poemes, una degustació de vins, una visita guiada per les pintures rupestres de la balma dels Punts i es contemplarà la posta de sol

El Centre d'Estudis de les Garrigues organitza, el proper dissabte, 17 de març, la tercera edició de la 'Festa de l'equinocci de primavera' un acte per rebre l'equinocci de primavera, a la balma dels Punts de l'Albi.

Durant l'acte es farà un recital poètic per part dels mateixos assistents, que podran llegir els versos que vulguin -i que també servirà per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, que se celebra el 21 de març-, hi haurà un tast de vins i una visita guiada per les pintures rupestres, tot amb la natura com a eix central. Per acabar, s'encendrà una foguera i els participants que ho vulguin es podran quedar a sopar entrepans, que cal que es porti cadascú.

El punt de trobada serà, a les 17.30 hores, a la plaça de l'Ajuntament de l'Albi, i se sortirà amb vehicles propis fins a les pintures de la balma dels Punts. Allí, a les 18 hores, es farà una visita guiada i la lectura de poesies voluntària i a les 19 hores es contemplarà la posta de sol coincidint amb l'equinocci de primavera i, posteriorment, s'encendrà la foguera. L'organització recorda que, en cas de mal temps, els actes quedaran suspesos i recomanen als assitents que duguin un frontal o bé una llanterna.

L'Ajuntament de l'Albi, el Consell Comarcal de les Garrigues i el Celler Mas Blanc i Jové, de la Pobla de Cérvoles, col·laboren en l'organització d'aquesta iniciativa que ja fa tres anys que se celebra.

 

Participants a la primera edició (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa