Notícies

  Dijous, 17 d'octubre de 2013

Recta final de les obres del nou Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges

Es preveu que el pavelló estigui enllestit abans de finals d'any

Les obres del futur pavelló d'alt rendiment esportiu de les Borges encaren la seva recta final.

Recentment s'ha recobert tota l'estructura metàl·lica amb pintura intumescent, que garanteix protecció contra el foc, i a partir de la setmana vinent es col·locarà la coberta i es construirà el tancament exterior.

Pel que fa a la zona de serveis, s'iniciaran les instal·lacions dels sistemes d'electricitat, aigua i calefacció. Així ho ha assegurat aquest matí el tècnic municipal responsable del projecte, Francesc Casals, durant la visita a les obres què ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Francesc Mir, i del vicepresident del DKV Borges, Toni Boldú.

Durant la visita, Mir ha destacat el compromís de la població amb el club, ja que es tracta d'un equipament d'alt nivell pensat específicament per la pràctica d'aquest esport. A més, ha assegurat que "gràcies als èxits del Club de Tennis Taula Borges, aquesta entitat ha aconseguit situar a la població a l'elit de l'esport europeu".

El futur pavelló serà la nova seu del Club de Tennis Taula Borges i acollirà els entrenaments i partits de tots els seus equips, inclosos els de Superdivisió, i permetrà que el club generi nous recursos econòmics atípics gràcies a les activitats que a partir d'ara hi podrà dur a terme.

No obstant, el nou equipament també podrà ser utilitzat pels equips de voleibol o de futbol sala de les Borges, esports que compten amb un gran planter a la població. Per la seva part el vicepresident del club, Toni Boldú, ha valorat molt positivament els treballs realitzats, "ja que permetran que l'entitat pugui créixer i doni més facilitats als integrants de la base del club".

El Centre de Tecnificació de Tennis Taula, que previsiblement estarà llest a finals d'any, comptarà amb una pista esportiva de 705 m², on s'hi podran col·locar 12 taules reglamentàries de manera simultània, i tindrà una grada amb capacitat per a 55 persones ampliable.

Estat actual de les obres al futur pavelló (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa