Notícies

  Dijous, 17 d'octubre de 2013

Els Torms acollirà una jornada tècnica sobre la nova PAC

Serà el 25 d'octubre a les 12.00 hores al casal del poble

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha organitzat diverses jornades i seminaris tècnics adreçats al sector agrari per a la setmana vinent arreu de Catalunya, dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), i col·labora i participa en altres.

Una d'aquestes jornades tindrà lloc a les Garrigues, concretament al municipi dels Torms. Serà el divendres 25 d'octubre a les 12.00 hores al Casal del poble i tractarà el tema de "La nova PAC: 2014-2020".

Es tracta d'una jornada gratuïta que anirà a càrrec de Marta Ibars Roure, coordinadora tècnica en aspectes comunitaris del DAAM.

Pel que fa al contingut de la xerrada, girarà al voltant de la nova PAC resultant de la reforma, que està gairebé enllestida. De fet, està en els darrers processos de gestió comunitària i de l'aplicació a l'Estat espanyol.

La nova PAC s'aplicarà en el període 2014-2020 i establirà el nou marc dels ajuts directes, el desenvolupament rural, les OCM i els recursos financers. En aquesta jornada es pretén donar una visió general dels nous ajuts directes que s'implantaran al 2015, quins seran el criteris per ser-ne beneficiari i el model de regionalització que es proposa pel pagament bàsic que substituirà el pagament únic.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa