Notícies

  Dilluns, 12 de març de 2018

La Cooperativa Tres Cadires, amb seu a Arbeca, engega la Comunitat Corresponsable, una nova manera de consumir sense intermediaris i de forma transformadora

Tenen l’objectiu d’arribar a les 100 sòcies abans del 15 d'abril

"Distribuir ampolles segons demanda té un elevat cost en benzina i temps. Fer-ho un sol dia a un grup de gent que es compromet a comprar-te'n cada any és, en canvi, d'una gran eficiència logística i, per tant, econòmica. Si aquest grup, a més, pot participar de les decisions de la cooperativa i sentir-se'n partícip més enllà de pagar una quota, llavors ja és un projecte col·lectiu i el naixement d'una nova manera de consumir".

Aquest és el guió del vídeo al més pur estil Tricicle que la Cooperativa Tres Cadires, que té l'obrador a Arbeca, ha fet públic per explicar la iniciativa 'Comunitat Corresponsable'. El vídeo és l'acció central de la campanya #100Corresponsables, que té l'objectiu d'arribar a les 100 persones sòcies abans del 15 d'abril, data límit "per poder gestionar amb èxit la primera entrega d'ampolles i la primera assemblea oberta previstes per al 12 de maig", segons expliquen des de Tres Cadires.

La Comunitat Corresponsable és, "una oportunitat per implicar-se un grau més" en aquesta cooperativa de desenvolupament local que elabora i embotella el licor vi de nous des de la tradició, el territori i l'economia social. Amb una quota anual a partir de 40 euros, les persones que ho desitgin poden rebre ampolles de vi de nous i participar de l'assemblea i dels actes lúdics oberts a la comunitat.

El vídeo, tota la informació i el formulari per donar-se d'alta es pot trobar a AQUÍ.

Una imatge del vídeo 'Comunitat Corresponsable' (foto: Coop. Tres Cadires).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa