Notícies

  Dimarts, 13 de març de 2018

L’Agrupació de Comerciants de les Borges sorteja carros i bosses reutilitzables de la compra

La promoció es durà a terme als 35 establiments adherits a l'entitat, amb el sistema de butlletes rasca i guanya, entre el 12 i el 24 de març

L'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha començat aquesta setmana un sorteig de carros i bosses reutilitzables de la compra, amb la voluntat "d'incentivar el reciclatge i per tal de celebrar l'arribada de la primavera i  de la Setmana del Comerç a Catalunya", segons indiquen des de l'Ajuntament.

Segons ha exposat la presidenta de l'Agrupació, Montserrat Pijuan, "la promoció es durà a terme als 35 establiments adherits a l'entitat, amb el sistema de butlletes rasca i guanya, entre el 12 i el 24 de març d'aquest 2018".

Les 1050 bosses reutilitzables premiades s'entregaran en el mateix comerç on es lliuri la butlleta premiada, mentre que els 35 carros de la compra premiats s'entregaran en un acte conjunt el dissabte, 24 de març, a les 14 hores, a la plaça de la Constitució.

Per la seva part, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha volgut "agrair a l'Agrupació de Comerciants que hagin organitzat una campanya que, a més a més de contribuir a promocionar el potent teixit comercial borgenc, contribueix decisivament a eliminar les bosses de plàstic i a preservar el medi ambient".

Aquesta és una campanya que s'està duent a terme amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges, el Consell Comarcal de les Garrigues, la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.

La presentació de les bosses de la campanya (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa