Notícies

  Dijous, 15 de març de 2018

A punt la 2a edició del festival Borges Negres, que enguany s'allarga a dos dies

El certamen dedicat a la novel·la negra es farà demà i dissabte a les Borges i comptarà amb una vintena d'escriptors

El segon Festival de novel·la negra les Borges Negres, començarà demà divendres, 16 de març, a la capital de les Garrigues. Després de la bona acollida de la primera edició, aquest any el festival arriba carregat de novetats, entre les que el primer dia ja destaquen un berenar popular de benvinguda i la presentació de la sèrie de llibres infantils del Capità 47.

Aquest any, el festival ha incorporat una segona jornada conduïda per la televisiva Mariví Chacón, que es durà a terme dissabte. Inclourà cinc taules rodones, un tast d'olis i un de vins i l'entrega de premis del concurs de relats de temàtica criminal, inspirats en Manuel de Pedrolo per celebrar el centenari del seu naixement, a càrrec de la comissaria de l'Any Pedrolo, Anna Maria Villalonga, i la regidora de Cultura, Ariadna Salla.

El dissabte es completarà amb una entrevista a Sebastià Bennasar per parlar de les noves col·leccions de novel·la negra de l'editorial Pagès Editors, a més a més de la possibilitat de comprar llibres i de que diversos dels seus autors els signin personalment durant les jornades. Amb tot, com l'any passat, tots els actes es faran a la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques.

El cartell de participants d'aquesta segona edició està integrat per una vintena d'escriptors i també hi participaran la periodista Mariví Chacon, els representants editorials Maria Carme Rafecas i Miguel Angel Diaz, els editors Marc Moreno i JR Armadàs, la lletraferida Charo González i el professor de l'institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques, Josep Maria Audí.

Tota la informació del festival es pot consultar AQUÍ.

El primer Festival de Novel·la Negra de les Borges Blanques (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa