Notícies

  Divendres, 16 de març de 2018

Arbeca organitza una vetllada solidària a favor dels familiars dels presos polítics catalans amb la presència de Txell Bonet i Ferran Civit

A més, el CDR Front Arbequí ha posat en marxa un sorteig d'una urna de xocolata

Aquest dissabte, 17 de març, el CDR Front Arbequí, Òmnium Cultural i l'Assemblea d'Arbeca han organitzat una vetllada solidària a favor dels familiars dels presos polítics. Durant la jornada hi assistirà Txell Bonet, companya de Jordi Cuixart i nascuda a Fulleda, i el diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Civit.

Les activitats començaran a la tarda, a les 17.30 hores, amb l'actuació de pallasso Biel per als més petits i, seguidament, es farà la projecció del documental 'El primer dia d'Octubre' i un col·loqui sobre com es va viure el passat 1 d'octubre del 2017 al municipi.

A les 21 hores es farà el sopar groc solidari amb l'acompanyament musical de Montse Safont i un dj local. Durant tota la vetllada, conduïda per Meritxell Aixalà, hi haurà servei de barra i bústia per a fer donatius.

D'altra banda, el CRD Front Arbequí han posat en marxa el sorteig d'una urna de xocolata de mida real per recollir diners per a la caixa de resistència. Els donatius s'utilitzaran per a fer accions al municipi i per pagar, si fos necessari, possibles multes o fiances de persones implicades en procés independentista. Les butlletes, que tenen un preu de 2 euros, es poden comprar durant tot el mes de març i el sorteig està previst per l'u d'abril. L'urna ha estat elaborada per la Pastisseria Pa de Pessic d'Arbeca.

L'urna que sortejarà el CDR Front Arbequí.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa