Notícies

  Dimecres, 28 de març de 2018

El Consell Comarcal organitza la segona edició de la campanya 'Les Garrigues en Flor', del 19 de maig al 3 de juny

A la iniciativa, que serveix per embellir els pobles de la comarca, hi participaran 23 municipis

El Consell Comarcal de les Garrigues ha convocat el segon concurs comarcal per embellir els pobles 'Les Garrigues en Flor', amb l'objectiu d'embellir els pobles i el paisatge garriguenc com un indicador de qualitat de vida per a la població local. També es preveu millorar la imatge dels pobles de la comarca com un element d'atracció turística. Els espais es podran visitar del 19 de maig al 3 de juny, temps en què han de romandre decorats.

Enguany, hi participaran un total de 23 municipis, vuit més que l'any passat: l'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, les Borges Blanques, Bovera, Castelldans, Cervià, el Cogul, l'Espluga Calba, la Floresta, Fulleda, la Granadella, Granyena, Juncosa, Juneda, els Omellons, Puiggròs, el Soleràs, Tarrés, els Torms, el Vilosell i Vinaixa.

Al concurs hi poden participar tots els Ajuntaments, els grups de veïns o persones individuals, establiments i comerços, dels pobles adherits a la campanya, que decorin els seus balcons, carrers, façanes i entrades amb flors i plantes naturals. La campanya s'emmarca dins del pla estratègic 'Les Garrigues fent camí'.

Les inscripcions es poden fer a l'Ajuntament de cada municipi participant fins al 15 de maig, per telèfon o per correu electrònic. El jurat que s'encarregarà d'escollir els guanyadors estarà format pel president del Consell Comarcal, dos tècnics de l'ens i dos representants de l'àmbit de la jardineria.

Podeu consultar les bases del concurs, clicant a l'enllaç.

Premis 'Les Garrigues en Flor'

El jurat concedirà els següents premis:

  • Premi a un Ajuntament: consistent una jornada tècnica sobre el paisatge urbà.
  • Els premis als veïns dels pobles: consistent en lots de productes de les Garrigues i un detall que acreditarà el premi que s'ha guanyat.
  • Un premi per votació popular: consistent en un lot de productes de les Garrigues.

Paral·lelament, es farà un concurs d'Instagram, amb la temàtica de les flors, organitzada pel mateix ens, on els usuaris poden publicar fotografies amb l'etiqueta #LesGarriguesEnFlor2018.

 

 

Premiats en la primera edició de 'Les Garrigues en Flor' (foto: Consell Comarcal de les Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa