Notícies

  Dijous, 5 d'abril de 2018

Les Garrigues acull la tercera edició del projecte Creativitat i Salut Mental

Es tracta d’una exposició d’art col·lectiva realitzada per persones amb alguna problemàtica de salut mental que s'inaugura avui a Arbeca i també passarà per Juneda, les Borges, la Granadella i el Cogul

El projecte Creativitat i Salut Mental, organitzat per Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida des del 2015, és una proposta creativa que busca la inserció comunitària de les persones amb problemes de salut mental a través l'enfocament creatiu i l'art com a eina terapèutica. Aquest 2018 es presentarà la tercera edició, amb la participació de deu artistes. Totes les exposicions aniran acompanyades d'una conferència.

Tal com vam explicar ja fa unes setmanes a Ràdio les Borges, la mostra s'inaugura avui, 5 d'abril, a les 20.00 hores, a la Biblioteca Municipal l'Atlàntida d'Arbeca amb la representació del Consell Comarcal de les Garrigues, l'Ajuntament d'Arbeca, Salut Mental Catalunya (Terres de Lleida), Coordinadora d'entitats de salut mental i addiccions i l'Associació Talma.

Una hora abans es realitzarà la conferència 'Art, eina per al benestar' a càrrec de Núria Aguilà Jiménez, integradora social i artterapeuta. L'exposició serà a Arbeca fins el proper 20 d'abril i, a partir d'aquí, l'exposició passarà per quatre pobles diferents de la comarca: Juneda, les Borges Blanques, la Granadella i el Cogul.

Assistents a la segona edició de l'exposició (foto: Salut Mental Catalunya).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa