Notícies

  Dimecres, 11 d'abril de 2018

L’Associació Talma porta el seu servei de formació i d’inserció sociolaboral al CEI de les Borges

Afavoreix la inclusió social de persones amb discapacitat, malalties mentals i risc d'exclusió

L'Associació Talma, entitat sense ànim de lucre que té per finalitat l'atenció, el suport i la prestació de serveis a persones amb discapacitats, malaltia mental i/o risc d'exclusió social de la comarca, ha decidit instal·lar un servei de formació i inserció laboral al Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de les Borges que evitarà que els veïns del municipi i de la resta de pobles de la comarca hagin de desplaçar-se a les ciutats més pròximes per formar-se o buscar feina i que acabin marxant-hi a viure.

El servei de formació i d'inserció sociolaboral que Talma ha ubicat al CEI porta per nom 'A punt' i afavorirà la inclusió social de persones amb discapacitat, trastorns mentals i risc d'exclusió "atenent les seves especificitats però treballant conjuntament per aconseguir els seus objectius".

El regidor Jordi Ribalta ha exposat que "estem molt contents d'acollir una empresa social com Talma al nostre CEI, que contribueix a fer més fàcil el dia a dia a les persones amb discapacitat, trastorn mental o risc d'exclusió social de la comarca, per millorar-ne la qualitat de vida".

Al seu torn, la coordinadora del servei de Talma, Mariona Seró, ha afirmat que "hem portat el servei des de Juneda a les Borges per tenir presència a la capital i facilitar el transport i l'accés a persones d'arreu de la comarca. Així, esperem convertir-nos en un centre de referència en la inserció laboral a les Garrigues".

L'entrada del servei de Talma al CEI de les Borges (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa