Notícies

  Dissabte, 14 d'abril de 2018

El DKV Borges Vall s'assegura el subcampionat a la Superdivisió en vèncer per 4 a 0 l'UCAM Cartagena, que baixarà de categoria

Aquest segon lloc a la taula permetrà als de les Borges, que no han perdut ni un sol joc, ser caps de sèrie a la Copa del Rei

El primer equip del Club Tennis Taula Borges, el DKV Borges, Vall s'ha assegurat el subcampionat de lliga gràcies a la victòria d'aquesta mateixa tarda en la penúltima jornada de la Superdivisió, en què s'ha imposat per 4-0 davant l'UCAM Cartagena, que baixarà de categoria. Aquesta segona posició a la classificació de Superdivisió permetrà a l'equip ser cap de sèrie en la Copa del Rei.

En el partit d'avui, l'equip borgenc ha alineat Marc Duran, Oriol Monzó i Dani Torres. L'UCAM Cartagena, onzè classificat, ha jugat amb José Montalbán, Javier Valero i Juan Sánchez.

En el primer partit, Duran ha guanyat Montalbán per 3-0, en el segon encontre Monzó s'ha imposat amb el mateix resultat a Juan Sánchez. El tercer jugador en sortir a la pista ha estat Dani Torres, que ha fet pujar el tercer punt del Borges en guanyar Javier Valero també per 3-0 i, finalment, Oriol Monzó ha aconseguit el quart punt davant Montalbán per 3-0.

El proper i últim partit de la lliga de Superdivisió serà al centre de tecnificació de les Borges Blanques, el proper dissabte, a les 20.30 hores, davant el San Sebastián de los Reyes, el sisè classificat.

Els borgencs acabaran la competició al capdamunt de la taula (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa