Notícies

  Dilluns, 16 d'abril de 2018

L'Espai Macià commemora el seu setè aniversari i el 87è de la proclamació de la República per part de Francesc Macià

Amb una jornada de portes obertes i diverses activitats, que es van celebrar el passat dissabte

Coincidint amb el 87è aniversari de la Proclamació de la República Catalana per part de Francesc Macià, l'Espai Macià de les Borges, que també va celebrar el mateix dia el seu setè aniversari, va organitzar aquest dissabte, 14 d'abril, una jornada de portes obertes durant tot el dia en què, entre les 10 i les 15 hores, hi va haver parades de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i Òmnium Cultural.

A les 11 hores es van dur a terme els parlaments del diputat al Parlament per Lleida, Josep Maria Forné, de l'alcalde de les Borges, Enric Mir, i del cap de l'oposició a l'Ajuntament de les Borges i portaveu d'ERC, Salvador Noguera, en un acte unitari de les dues formacions, al que van assistir una cinquantena de persones, segons l'Ajuntament. També hi eren el diputat al Parlament de Junts per Catalunya, Xavier Quinquillà, i els regidors borgencs Esther Vallès, Daniel Not, Ariadna Salla i Montse Casals. Més tard, a les 13 hores, els assistents van fer una visita guiada a l'Espai Macià. 

A les 20 hores, a la Sala Arts25400 va acollir la presentació del llibre 'La Sociedad Armada', de Salvador Giné, per parlar sobre la polèmica de l'ús de les armes als EUA. Finalment, a les 21 hores, es va dur a terme la projecció del documental 'Memòria i Somni de Francesc Macià' a la façana de l'equipament.

Alguns dels assistents a la jornada (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa