Notícies

  Dijous, 26 d'abril de 2018

L'Ajuntament de les Borges rep de nou el segell de transparència Infoparticipa

Després que l'any passat se li atorgués per primera vegada, enguany es torna a reconèixer la qualitat de la comunicació de la gestió pública local

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona ha renovat el segell infoparticipa a l'Ajuntament de les Borges Blanques, un guardó que ja va obtenir l'any passat i que reconeix l'alt grau de qualitat i transparència en la comunicació de la gestió pública local.

El guardó ha estat recollit per l'alcalde del municipi, Enric Mir, en un acte amb la presència de Jordi Foz, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat; Miguel Ángel Gimeno, director de l'Oficina Antifrau de Catalunya; Virginia Luzón, vicerectora de Comunicació i Promoció de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Amparo Moreno Sardà, directora del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP). Les Borges ha obtingut enguany una qualificació del 86'54% en la puntuació del segell, la mateixa que ja va obtenir l'any passat. Els resultats es poden consultar aquí.

L'acte públic es va dur a terme ahir dimecres, 25 d'abril, a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Cerdanyola del Vallès, on s'ha guardonat entre reconeixements, mencions i segells la feina d'un total de 95 ajuntaments, sis consells comarcals i tres diputacions.

El segell mesura 52 indicadors dels que s'ha d'aprovar un mínim  del 75% per obtenir el reconeixement que acredita que en aquell municipi la ciutadania pugui participar i decidir amb garanties.

Enric Mir, recollint la renovació del segell Infoparticipa 2017 a la UAB (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa