Notícies

  Dilluns, 30 d'abril de 2018

Aquest divendres arrenca la Fira Borges Motor amb més de 200 vehicles i 12 concessionaris de cotxes i maquinària agrícola

La inauguració serà a càrrec de la pilot de raids competitius Lydia López, guanyadora de Marroc Challenge

Aquest cap de setmana, del 4 al 6 de maig, les Borges Blanques acull la segona edició de la Fira Borges Motor amb més de 200 vehicles exposats de 12 concessionaris i maquinària agrícola. Com a novetat d'enguany, a banda dels vehicles d'ocasió, de gerència i quilòmetre 0, també n'hi haurà de nous, a més de nombrosos accessoris per al camp.

La presentació es va fer el passat divendres, 27 d'abril, a la Diputació de Lleida a càrrec de l'alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir, i els representants de les empreses expositores Ibsauto, Toni Ibañez i Nexcar, Anna Roset.

Mir va explicar que aquesta era una fira que, en l'apartat de maquinària agrícola, havia tingut molta tradició a la capital garriguenca i va tornar l'any passat incorporant molts vehicles d'ocasió amb una gran acollida per part de públic i expositors, el que ha permès organitzar aquesta segona edició, que coincidirà amb el XXIV Mercat de la Ganga dissabte al matí i la celebració del Dia Internacional de la Dansa la mateixa tarda, i l'endemà amb la XVa Festa Major del Terrall i l'habitual Mercat d'Antiguitats dels diumenges al matí.

L'alcalde borgenc també ha anunciat que l'augment d'expositors i vehicles provocarà que se superin els 3.000 metres quadrats de recinte, que creixerà cap al Passeig del Terrall i el carrer Indústria i que estarà obert de les 10 a les 20 hores, divendres, dissabte i diumenge. Així, enguany hi haurà nou expositors de cotxes i tres de maquinària agrícola, dels quals set provindran de les Borges, dos de Lleida, dos de Mollerussa i un de Balaguer.

La darrera novetat destacada vindrà amb la inauguració, que aquest any anirà a càrrec de la pilot de raids competitius Lydia López, flamant guanyadora de Marroc Challenge. Segons ha destacat Enric Mir, aquesta decisió s'ha pres amb la voluntat de mantenir l'aposta de feminitzar la representativitat pública que ja es va dur a terme en la darrera Fira de l'Oli i les Garrigues, i de trencar tòpics en el món del motor, per visualitzar que a casa nostra també hi ha dones pilots amb capacitat de competir, guanyar i obtenir resultats iguals o millors que els homes.

Al seu torn, Anna Roset va agrair al consistori l'aposta per consolidar aquesta fira, ja que afirma que aquest certamen "el juguen a casa". Igualment, va expressar la seva alegria pel fet que la fira es faci al Terrall, un espai natural, molt emblemàtic i cèntric per a tota la gent de les Borges, bona part de les Garrigues i que poc o molt coneixen a moltes altres comarques veïnes, i ha destacat que els visitants trobaran molts bons cotxes, cuidats i amb les mateixes prestacions que si fossin nous, tot i ser d'ocasió.

Finalment, Toni Ibañez també es va sumar a l'agraïment per haver impulsat un certamen que, a més de donar molta vida a les Borges, és molt interessant per al sector del motor, del que ha destacat el rigor i la seriositat amb la qual treballen tots els expositors que hi seran representats, i entre els quals fins i tot hi seran les grans marques de Lleida, que no van totes les fires.

Alguns dels expositors locals i les autoritats al Terrall preparant la 2a Fira Borges Motor (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa