Notícies

  Dimecres, 16 de maig de 2018

Recta final de la campanya de micromecenatge d'Hèctor Suñol per versionar 'No surrender' en català

Fins diumenge encara es pot participar al projecte a través de la plataforma Verkami i també a diversos establiments de les Borges

Fa unes setmanes informàvem a Ràdio les Borges que el director borgenc Hèctor Suñol ha posat en marxa una campanya de micromecentatge a través de la plataforma Verkami per recaptar 5.000 euros per realitzar una versió catalana de la cançó 'No Surrender', de Bruce Springsteen, a favor del president Carles Puigdemont, presos polítics i exiliats. De moment, i quan resten quatre dies perquè acabi el termini per poder fer aportacions, s'ha recaptat el 70% de l'import i falta l'empenta final.

Es poder fer diverses donacions des d'un euro fins a 45 fins el proper diumenge, 20 de maig. Els participants, a canvi, rebran diverses recompenses com el nom al videoclip, el dvd o una samarreta, entre altres. Per poder assolir l'objectiu, i per les persones que no estiguin avesades a utilitzar internet, també s'hi pot col·laborar als següents establiments de les Borges: La Bodega, Cafeteria Slàvia, Confeccions Pijuan, Cerverseria O'Brothers, Tintoreria Trini, La Tertúlia, Llibreria Quaderns i El Quiosc.

Els grups que versionaran la cançó, que es farà a principis de juny si s'assoleix l'objectiu, romandran en l'anonimat fins que es publiqui. El videoclip amb la versió anglesa, dirigit per Hèctor Suñol, ja ha superat les 200.000 reproduccions. Si s'aconsegueix el repte, la cançó es farà pública a les xarxes socials i s'incorporarà al documental 'Ni un pas enrere', que Suñol va estrenar el passat quatre de maig al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques.

A més, el curtmetratge 'Referèndum' ha estat seleccionat al Festival Nazionale Cinema e Televisione-Città di Benevento, que se celebrarà del 4 al 8 de juliol.

Hèctor Suñol, amb la presó d'Estremera al fons (foto: Olga Valldeoriola).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa