Notícies

  Dilluns, 21 de maig de 2018

L'exsecretària quarta de la Mesa del Parlament, Ramona Barrufet, processada per desobediència

Llarena li ha comunicat oficialment el delicte de què se l'acusa per videoconferència i l'arbequina s'ha acollit al dret de no declarar

L'exsecretària quarta de la mesa del Parlament, l'arbequina Ramona Barrufet, ha comparegut avui al matí al Jutjat d'Instrucció 1 de Lleida durant cinc minuts per videoconferència davant del jutge Llarena, que li ha comunicat de manera oficial el seu processament per desobediència al Tribunal Constitucional, segons informa l'Agència Catalana de Notícies.

El delicte de què s'acusa l'arbequina és el mateix que el d'altres quatre exmembres de la Mesa del Parlament que van declarar el passat dilluns, 7 de maig, a Madrid, davant Llarena: Lluís Guinó, Joan Josep Nuet, Anna Simó i Lluís Corominas. En aquesta data també estava citada Barrufet, però no hi va assistir per motius de salut, raó per la qual el seu advocat va sol·licitar la compareixença per videoconferència que s'ha produït aquest matí. 

A la sortida de la breu compareixença, Barrufet ha indicat que enfront l'acusació del magistrat espanyol ella ha respost que s'ha acollit al seu dret a no declarar i ha indicat a la premsa que "el dia del judici oral els nostres advocats ens defensaran com ho hagin de fer". Ha afegit, de manera emocionada, la demanada "de no oblidar la gent que està la presó injustament i a l'exili":

El fitxer d'àudio no està disponible temporalment.

Ramona Barrufet arribant als jutjats de Lleida.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa