Notícies

  Dimarts, 5 de novembre de 2013

Jornada de GlobaLleida sobre línies de finançament a la Granadella

S’hi explicaran les línies de finançament de l’ICO i l’ICF

El proper dimecres, 6 de novembre, a les 19 hores, a la Sala de Conferències del Centre Cívic de la Granadella, es durà a terme la Jornada 'Línies de Finançament'. L'acte és organitzat conjuntament entre GlobaLleida i el Viver d'Empreses Garrigues Altes de la Granadella. La xerrada anirà a càrrec de la Responsable de Finançament Empresarial de GlobaLleida, Imma Camino, que explicarà les diferents línies de finançament empresarial de l'ICO (Instituto de Crédito Oficial) i de l'ICF (Institut Català de Finances).

La Granadella és el segon municipi de la demarcació que ofereix el nou servei de GlobaLleida "Xerrades Financeres al Territori". Aquest servei és ofert per l'organisme provincial als ens de promoció econòmica de Lleida. La primera jornada es va realitzar el passat mes de setembre al municipi d'Alfarràs.La finalitat d'aquest servei és difondre els productes financers disponibles amb l'objectiu d'apropar al teixit empresarial de les terres de Lleida recursos per a consolidar projectes empresarials  i  idees de negoci.

D'altra banda, el Viver d'Empreses Garrigues Altes, amb un conveni amb Microbank, també ofereix microcrèdits als emprenedors i empreses de la zona. Altres serveis que ofereix el Viver són: formació, assessorament, una Borsa de Treball i despatxos amb unes condicions molt avantatjoses.

L'execució d'aquestes actuacions s'emmarquen dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes; l'Ajuntament de la Granadella ha acordat destinar-hi part dels ingressos procedents de les centrals eòliques al seu municipi amb la finalitat de generar activitat econòmica i ocupació per frenar l'envelliment de la població i l'emigració de la població jove de les Garrigues.

El cartell de la jornada.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa