Notícies

  Dimarts, 5 de novembre de 2013

Arbeca, l'únic poble de les Garrigues que celebra enguany el Correllengua

Serà la 10a edició dels actes del Correllengua a Arbeca, i es duran a terme el 16 de novembre

Des de fa disset anys el Correllengua treballa per a difondre l'ús de la llengua i promoure la cultura popular de les terres de parla catalana, i tot plegat des d'una aposta lúdica, participativa i transversal. La iniciativa, que recorre moltes comarques dels Països Catalans, es dedica enguany a recordar la figura de Miquel Martí i Pol, el poeta de Roda de Ter del qual es commemora el desè aniversari de la seva mort.

El proper dissabte, 16 de novembre, es durà a terme a Arbeca la 10a edició del Correllengua, l'unic poble de les Garrigues on se celebra, amb el següent programa d'actes:

17.00h: a la Sala República (Antic Casal d'Avis): espectacle infantil: "Lo Biel, un pallasso agosarat". En acabar, a la Plaça de la Unió Republicana, xocolata desfeta i coca. Animació a càrrec dels Grallers la Revolta i els Gegants Zakus i Vilarquina.

19.30h: Santa Caterina, sortida de la primera baixada de torxes. És oberta a tothom, qui hi vulgui participar ha d'escriure un correu a llucmorgades@gmail.com. Arribada de la baixada de Torxes a la Plaça de la  Unió Republicana. Lectura del manifest, elaborat pel filòsof Josep Maria Terricabras.

21.00h: a la Sala República (Antic Casal d'Avis): sopar popular del Correllengua. Els tiquets del sopar es poden adquirir a la Biblioteca Municipal, al preu de 5 euros, fins el dia 14 de novembre.

23.00h: al mateix lloc, concert del Correllengua amb Titot i David Rosell i Josep Maria Cantimplora.

Aquesta jornada està organitzada per Correllengua Arbeca i hi col·laboren els Grallers la Revolta, l'Ajuntament d'Arbeca i Òmnium Cultural-Les Garrigues.
 

El cartell del Correllengua d'Arbeca.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa