Notícies

  Dimarts, 5 de novembre de 2013

Es declara un petit incendi al Pavelló Francesc Macià de les Borges

No hi ha hagut ferits i els danys materials han estat mínims. Encara se n'han de determinar les causes.

A quarts de dues del migdia del dimarts, 5 de novembre, s'han disparat les alarmes del poliesportiu Francesc Macià de les Borges Blanques. Al lloc s'hi han desplaçat la Policia Local, els bombers, una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Sembla que el foc s'ha originat a darrere d'una de les porteries de la pista, on s'emmagatza la moqueta que s'utilitza per cobrir el parquet. Tot i que en un primer moment s'ha pensat que podria haver estat causat per una burilla de cigarreta, fonts de l'Ajuntament expliquen que encara "s'han d'estudiar quines han estat les causes de l'incident". El petit foc ha estat percebut per treballadors del bar i del recinte i pels nois i monitors que hi havia jugant al pavelló. Juntament amb un veí de les Borges, José Luís de la Vega, han apagat les flames amb els extintors. Posteriorment, els bombers, que han estat avisats per un comerciant de la zona, han supervisat que tot quedés ben apagat ja que al lloc on s'ha declarat l'incendi s'hi emmagatzema moqueta, que és inflamable.

No s'ha hagut d'evacuar cap ferit i els danys materials han estat mínims, només les estores emmagatzemades i una canonada. A la tarda, els operaris municipals han netejat la pista del pavelló, al qual s'hi havia acumulat una gran quantitat de fum. S'esperarà a demà per saber si els danys a la canonada han provocat cap tipus de dany a les instal·lacions.

El moment en què es revisava el lloc de l'incendi (foto: Ràdio les Borges).
Les estores cremades i la canonada que ha estat afectada pel foc (foto: Ràdio les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa