Notícies

  Dilluns, 4 de juny de 2018

Tres dies amb les actuacions dels millors grups de punk-rock de l'estat al Kalikenyo Rock de Juneda

38 bandes passaran per l'escenari del festival que començarà a sonar aquest dijous, a les 18 hores

Aquest dijous, 7 de juny, arriba una de les cites més importants pels amants del punk-rock al Kalikenyo Rock de Juneda, que s'allargarà durant tres dies, com en l'edició passada, tal com vam informar des de Ràdio les Borges. Enguany, els concerts no es faran a les piscines, sinó a una esplanada als afores del municipi.

En aquesta 13a edició està previst que hi participin 38 bandes que començaran a actuar el dijous, a les 18 hores, i són les següents: Dekadentes, Ars Moris, No Konforme, Andanada 7, The Casualties, Gatillazo, Distorsion, Kaos Urbano i Arpaviejas. El divendres, els concerts començaran a partir de les 16 hores amb els grups: Sinaia, Penadas por la ley, Trashtucada, Def con dos, Kaotiko, The adicts, Ilegales, Narco, Rat-zinger i Gospel Punk.

Dissabte serà l'últim dia d'aquesta nova edició del Kalikenyo i els grups que comenarçaran a actuar a les 12 hores seran: Fancy Candy Girls, Las Tipex, Milenrama, Leize, Hamlet, Su Ta Gar, Kop, In mute, Angelus apatrida, Azero, Maniatica, La banda trapera del rio, The capaces, Eukz, Baboon show, Soziedad Alcoholika, Non servium, Arkada social i Skakeitan. Els grups que actuaran el dissabte ho faran en dos escenaris diferents, el principal i el Kali Arranke.

Els interessants poden comprar les entrades, que tenen diferents preus segons els dies, clicant a l'enllaç.

La qualitat del cartell i el bon ambient que destaquen els assistents edició rere edició del festival fan preveure un futur engrescador pel Kalikenyo que esdevé la capital del punk-rock del país.

Un dels concerts que es va fer l'any passat (foto: Kalikenyo Rock).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa