Notícies

  Dimarts, 5 de novembre de 2013

Finalitzen les obres del carrer la Bassa de les Borges

S'ha fet el clavegueram nou, s'ha canviat tot el paviment i s'han construït les noves voreres

Les obres d'arranjament i millora del carrer la Bassa de les Borges han finalitzat després d'un mes i mig de feina, durant el qual s'ha fet el clavegueram nou, s'ha canviat tot el paviment i s'han construït les noves voreres mantenint les places d'aparcament.

Les obres, que segons el consistori borgenc tenen un cost aproximat de 50.000 euros, també han provocat el trasllat provisional dels paradistes del mercat dels dimarts al passeig del Terrall, una situació que canviarà abans de finals d'any.

No obstant, la remodelació del carrer la Bassa es completarà properament amb la construcció d'un pas de vianants elevat que travessarà la N-240 i enllaçarà el final del carrer amb el parc del Terrall.

"Amb aquestes obres s'ha solucionat un greu problema de seguretat per als borgencs, ja que l'empedrat del carrer la Bassa, un dels carrers amb més afluència de vianants i un dels principals de l'eix comercial del municipi, estava molt malmès", explica el regidor d'Urbanisme, Francesc Mir.

Per mitjà d'aquesta actuació s'ha renovat el sanejament i s'han deixat les escomeses preparades per algunes de les vivendes del carrer la Bassa que no utilitzen aquesta nova claveguera, sinó una d'antiga que passa per l'interior de les finques particulars i que està previst que es pugui eliminar a llarg termini.

Amb les obres també s'ha canviat l'empedrat de tot el vial, on s'ha substituït l'antic llambordí clàssic de granit per llambordí de formigó, mentre que les noves voreres s'han fet amb rajola, la mateixa que s'està utilitzant per construir les voreres de l'antiga N-240.

D'altra banda Francesc Mir ha volgut agrair la comprensió dels veïns i dels comerciants, "ja que totes les obres generen molèsties i aquesta no n'ha estat una excepció". No obstant, Mir espera "que la nova cara del carrer la Bassa i les noves voreres donin un impuls al comerç de la zona".

Enllaç del carrer la Bassa amb el Terrall (foto: Ajuntament de les Borges)
Nova imatge del carrer la Bassa (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa