Notícies

  Dimecres, 6 de novembre de 2013

La Granadella inicia un cicle de sopars-tertúlia en anglès

La primera trobada se centrarà en les diferències i semblances entre el procés català i escocès

L'Ajuntament de la Granadella enceta, el proper divendres, 15 de novembre, un cicle de sopars-tertúlia en anglès, "English Dinner and Debate".

El primer sopar-tertúlia girarà en torn a les similituds i diferències entre Catalunya i Escòcia en un moment en què es troben en un procés de transformació nacional similar. El títol d'aquest primer sopar-tertúlia serà: "Catalonia - Scotland: the similarities and differences". En aquesta ocasió el nadiu que coduirà la xerrada és Chris Boynton, professor d'anglès de Lleida i natural d'Edinburgh (Escòcia).

La finalitat d'aquesta activitat és promoure les habilitats comunicatives en anglès d'una manera distesa i innovadora. Les tertúlies se centraran en temes d'actualitat o d'interès i sempre comptaran amb la presència d'un nadiu. A més, es farà un sopar on l'únic idioma de conversa serà l'anglès.

Aquestes activitats es duran a terme de manera periòdica a l'Hotel les Garrigues de la Granadella i sempre serà els divendres a les 21h. L'acte és limitat a 12 persones i l'assistència serà per ordre d'inscripció.

L'execució d'aquestes actuacions s'emmarquen dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes; l'Ajuntament de la Granadella ha acordat destinar-hi part dels ingressos procedents de les centrals eòliques al seu municipi amb la finalitat de generar activitat econòmica i ocupació per frenar l'envelliment de la població i l'emigració de la població jove de les Garrigues.

El cartell de la jornada.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa