Notícies

  Dimecres, 13 de juny de 2018

El Concurs de paelles de les Borges ha arribat a la 27a edició amb més participants

La cita gastronòmica, organitzada pels Amics del Terrall, es va celebrar el passat diumenge i hi van prendre part 28 colles

Tal com informàvem a Ràdio les Borges, el passeig del Terrall de la capital de les Garrigues va acollir, el passat diumenge, 10 de juny, la 27a edició del Concurs de paelles, organitzat per l'Associació d'Amics del Terrall. La cita gastronòmica ha estat un èxit, ja que s'han superat les 26 colles de l'any passat i enguany, tot i l'amenaça de pluja, hi han participat 28 grups.

Els guanyadors a la millor paella del concurs d'aquest 2018 han estat la colla 'Pa de Ronyó', 'Els Pistolers' han estat reconeguts com la millor colla jove i 'La quinta del 10' s'ha endut el premi a la millor decoració de la taula. L'ambient durant tot el diumenge va ser festiu i també es van sortejar diversos obsequis entre els centenars de participants.

L'Associació d'Amics del Terrall agraeix a tots els participants que hagin pres part en l'edició d'enguany del concurs i també als comerciants de les Borges Blanques que van col·laborar amb els obsequis que es van sortejar durant la jornada.

Més de 500 persones van participar al concurs.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa