Notícies

  Divendres, 8 de novembre de 2013

16 infants de les Borges són premiats en l'11a festa de la Bibliocursa

L'acte finalitzarà amb la presentació del llibre "Els enigmes impossibles" de Mertxe Paris, amb qui es connectarà a través d'Skype des d'Oxford

Una vintena d'infants d'entre 9 i 12 anys i les seves famílies gaudiran aquesta tarda de divendres d'una festa amb berenar i de l'entrega de premis per celebrar la finalització de l'11a Bibliocursa.

Enguany s'han superat les xifres de l'edició anterior, amb un total de 16 participants guanyadors que entre els mesos de juny i octubre han llegit tretze llibres i han resolt dos jocs i enigmes relacionats amb les lectures.

L'acte finalitzarà amb la presentació del llibre "Els enigmes impossibles" de Mertxe Paris, a càrrec del seu germà i coeditor German Paris.

La iniciativa, que es durà a terme a través d'Skype, comptarà amb una roda de preguntes a l'autora, que es troba a Oxford. D'altra banda la festa serà enregistrada per les càmeres de les Borges TV, un vídeo que estarà disponible a finals de la setmana vinent al web www.lesborgestv.cat.

En aquesta 11a edició de la Bibliocursa han tingut força èxit el llibre de Geronimo Stilton "El misteriós lladre de formatge", i el relat d'aventures i intriga "Cosmoavis en òrbita", de Jonathan Spock, informa la biblioteca.

D'altra banda la taula de novetats preparada pel personal de l'equipament cultural de les Borges també va incloure autors catalans, com la il·lustradora de Berga Victòria Tubau i el seu llibre "Les gallines del Batat", una història sobre la fantasia que s'amaga a la ment del infants.

La Bibliocursa és una activitat organitzada per la biblioteca municipal Marquès d'Olivart de les Borges amb el suport de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament per a la promoció de la lectura entre els més petits.

Per superar la Bibliocursa amb èxit només cal llegir tretze llibres de l'ampli catàleg de la biblioteca durant els mesos de vacances. L'objectiu és "incentivar als joves a través d'històries divertides i adequades a la seva edat per tal de fomentar l'hàbit de la lectura" explica l'alcalde, Enric Mir.

Els guanyadors rebran com a premi un lot de llibres i altres sorpreses mentre els 4 infants que s'han quedat a les portes de superar el repte de la Bibliocursa també rebran un petit obsequi.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa