Notícies

  Dimarts, 10 de juliol de 2018

Aquest cap de setmana comença la 4a edició de la Ruta de la Tapa a les Borges

Tindrà lloc els dies 13, 14, 20 i 21, i 27 de juliol i hi participen una dotzena bars, que oferiran una tapa i un quinto per 2,5 euros

Les Borges torna a posar en marxa un any més la Ruta de la Tapa, una iniciativa que tindrà lloc els dies 13, 14, 20 i 21, i 27 de juliol i que compta amb la participació dels bars Arbequi@, Bar Ari's, Bar Els Jardins, Bar de Vidre, Bar Memphis, Bar Mònico, Bar-restaurant típic Kanandreu, Bar Sancho, Cerveseria O'Brothers, La Pota Blava, La Tertúlia i Tasca La Taca, que oferiran una tapa i un quinto de cervesa per 2,5 euros, des de les 20.00 fins a les 24.00 hores.

A més, el darrer dia, divendres 27 de juliol, es durà a terme un sorteig a la Placeta del Terrall on es rifaran tres premis de 100 euros per bescanviar als establiments adherits. El mateix divendres, tots els bars sortiran al Terrall on es durà a terme una festa amenitzada amb acompanyament musical. D'altra banda, entre els participants també es sortejaran samarretes de la tercera edició de la Ruta de la Tapa de les Borges.

El certamen ha estat organitzat per l'Ajuntament de les Borges Blanques amb el patrocini d'Estrella Damm i la col·laboració de la Diputació de Lleida.

La festa final d'una de les edicions anteriors (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa