Notícies

  Dimecres, 11 de juliol de 2018

Torna a pujar la temperatura de les Borges amb una nova edició del Borges Crema, aquest dissabte

L'Ateneu Popular Garriguenc organitza de nou aquest concert, després d'haver-lo recuperat el 2015, amb els grups Sekera No!!, El Pollo Rico, Cor Rebel i La Cuadrilla de la Muerte

L'Ateneu Popular Garriguenc, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges, ha preparat, per aquest dissabte, 14 de juliol, una nova edició del popular concert Borges Crema, que arribarà ja a la seva quinzena edició, després que la junta actual de l'entitat hagués recuperat la iniciativa el 2015 -no se celebrava des de l'any 2008-.

El festival es farà, com l'any passat, als jardins del Terrall de les Borges, a partir de les 23.30 hores, i comptarà amb l'actuació dels conjunts Sekera No!!, El Pollo Rico, Cor Rebel i La Cuadrilla de la Muerte. L'entrada al concert és gratuïta i les begudes tindran preus populars.

Una de les activitats d'oci més populars de l'Ateneu

El Borges Crema ha esdevingut al llarg dels anys un dels actes d'oci més populars de l'entitat, que es va començar fer per primera vegada l'any 1995. El concert, que sempre s'ha dut a terme a les Borges, va començar celebrant-se a les piscines municipals, passant per la Font Vella i tornant, el 2007 i 2008, al recinte on hi havia les piscines petita i mitjana.

El 2015, la junta actual de l'entitat, presidida pel borgenc Enric Cañero, va recuperar aquest peculiar festival, després de set anys sense celebrar-se, com van fer també amb l'Oli Rock.

Edició del 2015 del Borges Crema (foto: Ateneu Popular Garriguenc).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa