Notícies

  Dimecres, 11 de juliol de 2018

Continua l'Oleaterra a la Granadella amb una nit de 'Jazz entre oliveres', aquest dissabte

El concert, a les 21.30 hores, serà a càrrec de The Jazz Gangs trio, que oferiran un repertori amb swing, bossa nova, bebop i boogaloo

Aquest dissabte, 14 de juliol, continuen les actuacions del festival 'OleaTerra 2018-Escenaris d'Art', que enguany arriba a la seva tercera edició a la Granadella.

El concert 'Jazz entre oliveres', a la llum de la lluna, serà a càrrec de The Jazz Gangs trio, a les 21.30 hores. Els assistents es reuniran mitja hora abans davant de la cooperativa del municipi.

The Jazz Gangs trio és un grup de reconeguda trajectòria en el món de l'espectacle i oferirà un concert inèdit amb els estàndards de jazz i amb un repertori ple del swing, bossa nova, bebop i boogaloo.

Aquesta formació eclèctica farà un recorregut a estàndards de jazz, seguint el projecte del bateria Carles Domingo, que estarà acompanyat per Jaume Martínez a la guitarra i David Bayés al contrabaix, tots ells músics amb experiència en el teatre musical, en la docència i al damunt de l'escenari.

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, Oleaterra, amb la idea de gaudir de l'oleoturisme, proposa una sessió de jazz entre oliveres, una experiència que començarà amb una ruta nocturna amb cotxe fins a arribar a la finca els Tagornars.

Les entrades tenen un preu popular de 10 euros, i es poden comprar al web de ticketea o al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella, i també inclouen un entrepà i beguda.

Tal com vam explicar des de Ràdio les Borges, Oleaterra-Escenaris d'Art va obrir el passat dissabte, 16 de juny, la seva edició 2018 amb un concert intimista amb la màgia de la soprano Maria Hinojosa i el virtuós de la guitarra Eduard Iniesta reunint prop d'un centenar de persones als antics dipòsits de la Granadella. Segons els organitzadors, la proposta permet als assistents "viure l'art i la música al bell mig del paisatge i de la natura de les Garrigues", un fet que, indiquen, "estimula la promoció de l'oleoturisme oferint experiències úniques i irrepetibles pels visitants".

Un moment del primer concert de l'edició d'enguany a la Granadella (foto: Oleaterra).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa