Notícies

  Dimecres, 11 de juliol de 2018

Divendres, a la plaça de l'1 d'octubre de les Borges, es projectarà el documental 'Ni un pas enrere', d'Hèctor Suñol

Ja dissabte se celebrarà a festa de Sant Cristòfol a la Font Vella

El proper divendres, 13 de juliol, hi haurà una sessió doble de cinema a la fresca a la plaça de l'1 d'octubre de les Borges amb una pel·lícula adreçada als més joves de casa i una altra per a públic més adult. A les 22 hores es passarà el film adreçat als petits, a partir de 7 anys, 'La revolta dels contes'.

A les 23 hores es reproduirà 'Not a step back! No surrender!' (Ni un pas enrere! No ens rendirem!), un documental del director borgenc Hèctor Suñol. El passi comptarà amb la presència de Gerry Mulvenna, cantautor escocès que apareix a l'audiovisual en què Suñol recull els fets viscuts a Catalunya des del referèndum de l'1 d'octubre. El documental ja es va estrenar el passat 4 de maig a les Borges, davant d'un Pavelló de l'Oli ple a vessar. Ara, però, el director borgenc ha inclòs diverses novetats al film.

L'acte comptarà amb l'assistència del cantautor escocès Gerry Mulvenna, que també participa en el film. Després de la projecció, Mulvenna oferirà un petit concert al New Pub Egipsy de les Borges.

Pòster del documental d'Hèctor Suñol.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa