Notícies

  Divendres, 20 de juliol de 2018

L'Ajuntament de les Borges signa un conveni amb l'Associació Talma per facilitar la inserció laboral de persones amb risc d'exclusió

El conveni permetrà a una persona de l'entitat realitzar pràctiques com a auxiliar a la Biblioteca pública Marquès d'Olivart

L'Ajuntament de les Borges ha signat un conveni amb l'Associació Talma de Juneda per a facilitar la inserció laboral de persones amb riscs d'exclusió. En concret, el conveni permet a una persona de l'entitat realitzar pràctiques com a auxiliar a la Biblioteca pública Marquès d'Olivart de la capital garriguenca, que es duran a terme del 16 de juliol a l'11 d'octubre i tindran una durada diària de cinc hores.

El conveni s'engloba dins de la concessió de subvencions destinades a les entitats sense ànim de lucre per a la realització del programa de mesures actives d'inserció laboral per a persones amb una renda mínima, i que estableix la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses. El conveni forma part del programa operatiu del Fons Social Europeu de Catalunya 2014 -2020.

L'Associació Talma té per finalitat l'atenció, el suport i la prestació de tot tipus de serveis a persones amb discapacitats, trastorn mental i/o risc d'exclusió social de la comarca de les Garrigues, per tal de millorar-ne la qualitat de vida i integrar-les dins la comunitat. Des d'aquest abril, l'entitat ha instal·lat el seu nou servei de formació i d'inserció sociolaboral al CEI de les Borges, tal com vam explicar des d'aquesta emissora.

 

Benvinguda de l’alcalde i el regidor de Promoció Econòmica a Talma, al CEI de les Borges Blanques (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa