Notícies

  Dijous, 26 de juliol de 2018

L'Ajuntament de les Borges celebra la sessió plenària ordinària de juliol

Tindrà lloc avui dijous, 26 de juliol, a les 20 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament

Com cada darrer dijous dels mesos imparells, l'Ajuntament de les Borges celebra la sessió plenària ordinària corresponent. Com és habitual, podràs seguir en directe el desenvolupament de la sessió a través del 107.1 FM (si ho escoltes a través de la ràdio) o bé a www.radiolesborges.cat (si prefereixes escoltar-ho per Internet). D'altra banda, podràs recuperar el ple a través dels podcasts que t'oferim també al portal web de Ràdio les Borges.

La sessió d'aquest dijous, 26 de juliol, començarà a les 20 hores i l'ordre del dia previst és el següent:

1. Aprovar l'esborrany de l'acta de la darrera sessió celebrada.

2. Proposta d'aprovació inicial de l'ordenança reguladora de les bases per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació dels arcs dels porxos de la plaça 1 d'Octubre.

3. Acord de sol·licitud d'ampliació del termini per executar els treballs fins al 31 de desembre de 2019 i aprovació del nou pla financer del projecte d'intervenció integral BAE2009018 / Intervenció integral del casc antic i entorn urbà històric de les Borges Blanques.

4. Declaració d'especial interès i utilitat municipal i bonificació de l'impost sobre construccions instal·lacions i obres de l'obra promoguda pel Consell Comarcal de les Garrigues 'Modificat d'ampliació del dipòsit de residus sòlids urbans de les Borges Blanques'.

5. Precs i preguntes

 

El ple ordinari de maig de l'Ajuntament de les Borges (foto: Ràdio les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa