Notícies

  Divendres, 27 de juliol de 2018

Aquest vespre finalitza la Ruta de la Tapa de les Borges amb una gran festa al Terrall

La festa, que començarà a les 20 hores, estarà amenitzada amb música en directe del dj Sound of Bars

Aquest vespre finalitza la quarta edició de la Ruta de la Tapa a les Borges amb una gran festa a la plaça Terrall, que es farà de les 20 a les 24 hores, on tots els bars participants muntaran paradeta de tapes i es podrà gaudir de música en directe a càrrec del discjòquei Sound of Bars i selecció de begudes.

A més a més, també es farà un sorteig on es rifaran tres premis de 100 euros per bescanviar als establiments adherits. D'altra banda, tots els participants que omplin el passaport de la Ruta amb 6 segells diferents, podran certificar haver gaudit com a mínim de la meitat dels 12 bars col·laboradors i aconseguiran una samarreta oficial de la quarta Ruta de la Tapa de les Borges.

El certamen ha estat organitzat per l'Ajuntament de les Borges Blanques amb el patrocini d'Estrella Damm i la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Macbeth a la Plaça de l'Abadia

D'altra banda, demà dissabte, els amants del teatre podran gaudir de Macbeth, una obra a càrrec de la companyia lleidatana L'Agropecuària i que compta amb la direcció d'Emili Baldellou. La representació d'aquest clàssic de la literatura, una de les obres més impressionants de Shakespeare, narra els deliris del rei cap al tron d'Escòcia. Tot un essencial que ha organitzat la regidoria de Cultura i que es podrà veure a les 22 hores a la plaça de l'Abadia de les Borges Blanques.

 

Els jardins del Terrall durant la tercera edició de la Ruta de la Tapa (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa