Notícies

  Dijous, 2 d'agost de 2018

Les Borges es prepara per una nova edició de l'Aplec de la Sardana, aquest dissabte

L'Agrupació Sardanista de les Borges fa una crida als borgencs per demanar el relleu generacional i continuar desenvolupant l'activitat sardanista al municipi

Aquest dissabte, 4 d'agost, les Borges Blanques acull la 26a edició de l'Aplec de la Sardana amb la participació de les cobles Bellpuig Cobla i la Contemporània.

L'esdeveniment, organitzat per l'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, tindrà lloc a les 19.30 hores als jardins del Terrall, on està prevista l'exhibició de colles improvisades i de punts lliures.

A les 22.00 hores, i per un preu de 13 euros, també hi ha organitzat un sopar popular per a tots aquells assistents que hagin reservat prèviament. Per a participar-hi cal reservar taula fins avui a través de la Tintoreria Trini (al telèfon 973142065) o contactant amb el president de l'entitat, l'Emili Esteller al telèfon 973140980.

Durant el sopar es realitzarà un sorteig d'obsequis i de productes de la terra, cedits per diversos comerços i cooperatives de les Borges. Després, l'aplec continuarà amb més sardanes de nit.

Relleu generacional

D'altra banda, el president de l'Agrupació Sardanista, Emili Esteller, ha fet una crida als borgencs i les borgenques demanant el relleu generacional de l'associació "per a continuar desenvolupant l'activitat sardanista al municipi". En concret, Esteller ha exposat, 2a la nostra ciutat el bagatge sardanista ha estat i es manté molt alt, seria una llàstima que s'anés perdent per a les generacions que pugen".

Ballada de nit del 25è Aplec de la Sardana (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa