Notícies

  Dijous, 9 d'agost de 2018

Castelldans, l'Albagés, Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida i Aspa signen un acord per l’accés recíproc a les piscines

Aquesta iniciativa ja es va dur a terme l'any passat però enguany s'hi ha afegit l'Albagés, que l'any passat no en va formar part

Com ja es va fer l'any passat, les poblacions de Castelldans (a les Garrigues) i Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida i Aspa (al Segrià), han renovat l'acord de reciprocitat per l'accés a les piscines municipals d'aquestes poblacions per part dels veïns d'aquests municipis. Aquest any, a més, s'hi ha afegit un altre municipi de les Garrigues, l'Albagés. Amb la finalitat d'oferir un servei de piscines més ampli, atenent a criteris de proximitat, podran gaudir de l'abonament els veïns empadronats en aquests cinc municipis. Cada veí haurà de fer-se l'abonament en el municipi on estigui empadronat i podrà accedir a qualsevol de les piscines adscrites a l'acord.

Els alcaldes d'aquests municipis, Conrad Llovera (Castelldans), Miquel Àngel Llimós (l'Albagés), Maria José Invernón (Aspa), Josep Solsona (Puigverd de Lleida) i Pere Puiggròs (Artesa de Lleida) van signar l'acord ahir al vespre.

Els dos pobles garriguencs que prenen part en aquesta iniciativa també estan inclosos en el forfet comarcal de les piscines de les Garrigues, que compta amb 21 dels 24 pobles (no hi participen Bovera, la Floresta i el Vilosell). En aquest cas, el carnet és vàlid per accedir als recintes de les piscines fins el 31 d'agost.

Els alcaldes signants de l'acord a les piscines de Castelldans (foto: AC).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa