Notícies

  Dijous, 9 d'agost de 2018

Acaben les obres per convertir l'antic escorxador de les Borges en un local per a entitats

Ara falta adequar les estances interiors perquè l'edifici pugui acollir sis associacions municipals

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha finalitzat les obres d'adequació de l'antic escorxador municipal, en desús des de feia molt temps, per a reconvertir-lo en un centre d'entitats que servirà per allotjar sis associacions de les Borges Blanques. Tal com ja vam informar des de Ràdio les Borges, els treballs van començar el passat hivern.

El cost final de les obres ha estat de 51.007,52 euros, IVA inclòs, que han estat finançades per la Diputació de Lleida. La inversió contempla els treballs d'enderroc, l'adequació de les sales, la reforma de l'exterior de l'edifici i la instal·lació elèctrica, entre d'altres. En concret, s'hi han construït sis sales d'entre 13 i 24 metres quadrats de superfície útil. A més, l'edifici també compta amb un parell de banys, una sala comunitària i un magatzem. L'aforament màxim del local és de 159 persones.

La inauguració, prevista per la tardor

Segons informen des de l'equip de govern, ara falta "adequar les estances interiors proveint-les de mobiliari i altre equipament imprescindible", però encara no s'ha especificat quines entitats podran utilitzar el nou equipament. Es preveu que la inauguració de l'espai es faci a la tardor.

L'antic escorxador, ubicat a la sortida de les Borges cap a Castelldans, prop dels blocs de la Creueta, ja fa molts anys que no s'utilitzava com a tal i actualment es feia servir de magatzem de la brigada municipal, de l'associació de caçadors i també de gossera municipal. En aquest sentit, la part del darrere del recinte es continuarà utilitzant de canera i de petit magatzem, segons han indicat fonts de l'Ajuntament a Ràdio les Borges.

El centre d'entitats, amb les reformes acabades.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa