Notícies

  Divendres, 21 de setembre de 2018

El director borgenc Octavi Espuga ja té enllestit el seu segon curtmetratge, 'CondAmned'

La setmana que ve se'n farà dos passis privats per a les persones que hi han col·laborat a Barcelona i a Lleida

El director de cinema Octavi Espuga, de les Borges, ja ha enllestit el seu segon curtmetratge, 'CondAmned', amb què porta treballant des del 2015 després d'haver publicat Silent Agony. Es tracta d'un film de terror que transcorre al segle XIX en plena decadència victoriana, del qual ja se n'ha presentat el pòster, dissenyat per Sergio Pastor i amb fotografia d'Albert Bardina.

'CondAmned' es podrà veure el proper divendres, 28 de setembre, al Cinema Maldà, de Barcelona, i a Lleida, als Cinemes Alpicat, el proper dimecres. Aquests passis, però, només seran per la gent que ha col·laborat en el curtmetratge. Segons ha indicat Espuga a Ràdio les Borges, més endavant es farà una projecció oberta a tothom.

El treball té 12 minuts de durada i s'ha rodat íntegrament a la ciutat de Lleida, en espais poc concorreguts dels túnels de la Seu Vella als quals normalment no té accés el públic.

Espuga ha explicat a Ràdio les Borges que aquest treball ja és "totalment professional" i es mostra satisfet del resultat:

El fitxer d'àudio no està disponible temporalment.

El cutrmetratge

La història que narra el curtmetratge, comença quan en Jack, un home de 80 anys, es troba tancat en una cripta juntament amb una noia i allà es trobaran una espècie de presència que va cap a ells. CondAmned és un curt que s'inspira, per una banda, en la literatura d'Edgar Allan Poe i el cinema de terror clàssic dels anys 50 i, per l'altra, conté l'estètica de sèries actuals com American Horror Story.

Pel que fa al repartiment, l'actor protagonista és Alfonso Delgado, una de les cares més populars de la televisió que va participar en l'anunci de 'Loterías del Estado' d'el 2015. També compta amb la participació de James Nield i Agnès Sànchez.

Aquí pots escoltar la conversa que vam mantenir amb Octavi Espuga a Ràdio les Borges el juny del 2015, quan el curtmetratge estava en fase de preproducció.

El pòster oficial de 'CondAmned'.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa