Notícies

  Dijous, 21 de novembre de 2013

Cursets gratuïts d'anglès i informàtica per als comerciants i empresaris de les Borges

L'objectiu del consistori és que es puguin "adaptar al turisme estranger i alhora que adquireixin més visibilitat on-line"

Des de l'Ajuntament de les Borges Blanques s'ha posat en marxa el Pla de Formació per a Comerciants i Autònoms, una iniciativa que proporciona formació gratuïta en anglès i informàtica amb l'objectiu que comerços, empreses i negocis de la capital de les Garrigues "puguin adaptar-se al turisme estranger i alhora adquireixin més visibilitat on-line".

Les sessions d'anglès començaran el proper dilluns 25 a l'escola de formació British Centre (c/ Indústria, núm. 8) i es prioritzarà l'anglès oral, amb especial èmfasi al vocabulari específic del sector del comerç.

El curs, dirigit a aquelles persones amb un nivell elemental de l'idioma, compta amb 20 hores de formació i s'impartirà els dilluns de 20.30 a 22.00 hores.

Segons el consistori, aquest aprenentatge lingüístic està orientat a aconseguir que el comerç local pugui atendre degudament els turistes estrangers, un mercat al qual la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de les Borges dedica especial atenció treballant amb diferents projectes de captació de visitants estrangers, com ara les propostes de turisme gastronòmic, enològic, oleícola, rural i d'aventura, entre d'altres.

La iniciativa se suma a un altre del recursos que aportarà el consistori per garantir la presència a internet de les empreses de les Borges, com és l'accés a la plataforma CliCportal.

El dimecres 27 començaran a La Borrassa les sessions de formació per aprendre a utilitzar aquest eina, fet que vol garantir la presència dels negocis de les Borges a Internet.

El projecte, un directori d'empreses al web de l'Ajuntament, és un portal gratuït que mostra l'economia local ordenada per sectors i on els negocis podran exposar els seus productes i serveis i enllaçar-hi la seva pròpia pàgina web. Les sessions seran en grups reduïts i tindran lloc cada dimecres de 20.30 a 22.00 hores.

Tant el curs d'anglès com la formació en el CliCportal estan organitzats i subvencionats per la regidoria de Promoció Econòmica i l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) de l'Ajuntament, amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu.

 

Reunió informativa sobre el Pla de Formació amb els empresaris i comerços borgencs (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa