Notícies

  Dijous, 4 d'octubre de 2018

Aquesta tarda, l'exposició itinerant 'Creativitat i Salut Mental' fa parada a Juneda amb obres de deu artistes

Durant la inauguració de la mostra, que es podrà visitar fins al 22 d'octubre, es farà una conferència a càrrec de Mª Lluïsa Puig, tallerista i escultura

Aquesta tarda, a les 19 hores, el Complex Cultural de Juneda acollirà la inauguració de la tercera edició de l'exposició col·lectiva itinerant 'Creativitat i Salut Mental', una mostra que ja s'ha representat en altres pobles de la comarca com Arbeca o les Borges.

A les 19 hores començarà l'acte amb la conferència 'El poder de l'art' a càrrec de Maria Lluïsa Puig Romero, tallerista i escultora. Després, es farà la inauguració de la mostra amb la presència dels artistes. En total, a la mostra que es podrà visitar a Juneda n'hi han participat 10.

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, aquest projecte es basa en diferents tipus d'art, com són la narrativa, la poesia, l'animació digital, la música, la pintura i l'escultura sent totes les obres realitzades per persones afectades per un problema de salut mental.

El projecte Creativitat i Salut Mental, organitzat per Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida des del 2015, és una proposta creativa que busca la inserció comunitària de les persones amb problemes de salut mental a través l'enfocament creatiu i l'art com a eina terapèutica.

 

Assistents a la segona edició de l'exposició (foto: Salut Mental Catalunya).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa