Notícies

  Dijous, 11 d'octubre de 2018

Les Borges acull una jornada tècnica sobre com es poden elaborar olis d'oliva verge extra prèmium

La jornada, que es farà dijous vinent, començarà a les 15 hores a l'Escola Agrària de la capital garriguenca

Dijous vinent, 18 d'octubre, les Borges acollirà una jornada tècnica sobre com es poden elaborar olis d'oliva verge extra prèmium. D'aquesta manera, la trobada vol donar a conèixer a les persones assistents, com elaborar un oli d'oliva verge extra prèmium, quines són les condicions òptimes per recol·lectar, transportar, emmagatzemar les olives i quins són els processos de moltura i elaboració.

Durant la segona conferència, es donarà a conèixer unes nocions bàsiques sobre les característiques dels diferents tipus d'olis d'oliva del mercat, introduint-se en la metodologia del tast.

El programa de la jornada, que està oberta a tothom, és el següent:

  • 15h: Inscripcions i lliurament de la documentació
  • 15.10h: Presentació de la Jornada a càrrec de Ramon Baró i Cerqueda, director de l'Escola Agrària de les Borges Blanques.
  • 15.15h: Com es poden elaborar olis verges extra prèmium a càrrec de Venanci Guiu Piñol, productor, elaborador i membre del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya.
  • 15.45h: Pausa
  • 16h: Tast guiat d'olis verges d'oliva a càrrec de Marcel Vidal Nebot, membre del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya.
  • 18h: Cloenda de la Jornada.

Tots els interessats es poden inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat, clicant a l'enllaç. Per a més informació podeu contactar amb l'Escola Agrària de Les Borges Blanques al telèfon 973 143 169 o enviant un correu electrònic a bviladegut@gencat.cat. La persona de contacte és Ventura Viladegut.

La jornada es farà a l'Escola Agrària de les Borges (foto: Escola Agrària Borges Blanques).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa